ExoWalk

var sc_project=12766302; var sc_invisible=1; var sc_security="13362047"; " class="i6">

Anunțuri:

1. Începe seria Atelierelor de Astrobiologie (ADA)


2. Campionatul AstroBio începe și el pe data de 15 Mai 2023.


3. Site-ul ExoWalk va fi upgradat, vă rugam în avans să ne scuzați pentru orice inconveniențe tehnice care ar pute apărea în următoarele zile.


4. Spune-ne părerea ta:

Prima parte a proiectului nostru propunea publicului larg un traseu prin Grădina Botanica Cluj-Napoca în forma constelației Carul mare (Ursa Major). Acest traseu a fost deschis publicului în perioada iulie-octombrie 2022. Traseul are 6 puncte intermediare marcate pe hartă cu steluțe interconectate. Steluțele roșii de pe hartă marchează locurile în care vor fi amplasate posterele expoziției noastre pe tema  “Astrobiologia în căutarea vieții în univers”. Cu steluță albastră am marcat un punct intermediar al traseului unde veți avea posibilitatea să interacționați cu noi realizatorii proiectului. Steluța roz marchează poziția Observatorului Astronomic Cluj-Napoca față de expoziția ExoWorld Walk, iar liniuța punctată indică faptul că Observatorul nu este parte din traseu și totuși Observatorul desfășoară programe cu publicul relevante pentru tematica proiectului nostru (https://www.ubbcluj.ro/ro/structura/unitati/observatorul_astronomic).      Steluța galbenă indică locul în care este amplasat posterul de prezentare generală a expoziției, traseului și a întregului proiect.


Dacă cumva nu ați putut explora acest traseu, nu vă întristați, lucrăm în prezent la extinderea proiectului și  organizarea unui tur al expoziției în mai multe locații. Vă ținem la curent!

Calendar Evenimente

Primul Atelier de Astrobiologie va avea loc

la Biblioteca județeană 

Ovid Densusianu, 

Deva, Hunedoara 

pe 12 Mai 2023, orele 16:00


Inaugurarea Traseului tematic ExoWalk  

28 Iulie 2022


Lansarea website ExoWalk 

 11 Aprilie 2022

Aparte de traseul și expoziția din Grădina Botanică “Alexandru Borza Cluj-Napoca,  în cadrul proiectului nostru  vom reallza și activități educative și recreative prin intermediului site-ului și a atelerielor de astrobiologie. Urmăriți site-ul pentru mai multe detalii!